Website manager (vrijwilliger)

Bij ons draait het om feestjes: Voor kinderen in Nederland – en hun ouders – die niet in staat zijn om hun verjaardag te vieren, omdat ze in armoede opgroeien en vaak geen groot sociaal netwerk hebben. Dat zijn er echt veel meer dan je denkt! Stichting Kinderfeest zorgt ervoor dat steeds meer van deze kinderen een onvergetelijke verjaardag krijgen. Dit doen we met betrokken vrijwilligers, die een paar uur in de week hun vrije tijd inzetten om feestjes te regelen voor kinderen die dat verdienen. En dat is hard nodig, want het aantal (basisschool) kinderen dat in een dergelijke situatie opgroeit wordt steeds groter. Een verjaardagsfeestje blijkt een enorme positieve impact te hebben op het kind en het gezin. Daarom moeten en willen wij ook groeien. En daar hebben we jou voor nodig!

Word jij onze nieuwe collega?

We willen namelijk nog veel meer laten zien waar we voor staan en wat we doen. Feestjes organiseren samen met toffe feestlocaties, die voor een kind zo’n onvergetelijke verjaardag willen verzorgen. We zoeken daarom iemand die een pro is als het gaat om de inzet van onze website als belangrijk extern communicatiemiddel. Iemand die dat bij een werkgever of als zelfstandige al doet en die zijn of haar kennis wil inzetten voor een prachtige organisatie met een relevant doel.

Je missie? Samen met een aantal andere collega’s zorgen dat ons (organisatie)verhaal in content wordt omgezet op onze website. Maar ook de effectiviteit van onze inspanningen meten door de inzet van analyse software. En, bijdragen aan goede conversie wanneer wij campagnes opzetten, nieuwsbrieven versturen of social media inzetten. Met dit alles zorg je voor een groter bereik en meer verbinding met onze doelgroepen en ondersteuning van onze activiteiten en resultaten.

Wie ben jij?

 • Jij vindt dat elk jarig kind een verjaardagsfeestje met vriendjes/vriendinnetjes moet kunnen vieren;
 • Je bent enthousiast om je expertise en ervaring in te zetten en je bent hier een paar uur per week voor beschikbaar;
 • Jij hebt ervaring het (laten) creëren en plaatsen van content en het effectief inzetten van een website als belangrijk communicatie- en conversiemiddel. Jij weet hoe je dit
  steeds verder kan verbeteren, zodat het zo goed mogelijk onze doelen ondersteunt;
 • Jij gaat samen met anderen onze stichting op een planmatige en creatieve wijze verder op de kaart kan zetten met de inzet van onze website en zorgt voor de samenhang met de andere kanalen.

Wat ga je doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor het maken en uitvoeren van een plan van aanpak voor de verdere ontwikkeling van onze website, ook in samenwerking met de social media
  verantwoordelijken en de collega die de nieuwsbrieven verzorgt;
 • Je beheert in overleg met andere vrijwilligers onze website. Jullie doen dat zo planmatig mogelijk en creëren en plaatsen content;
 • Je denkt mee over hoe we onze doelgroepen beter kunnen bereiken en de aandacht online kunnen vergroten.

Wat wij bieden?

Een belangrijke plek in een relevante organisatie die stap voor stap wil groeien. We gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe jouw expertise en talenten bij ons goed kunnen worden ingezet. We vertellen je over onze doelen en ambities zodat je dat kunt gaan gebruiken in je rol bij onze stichting. Je komt in contact met verschillende andere vrijwilligers en externe partners. We organiseren regelmatig online contact met de andere vrijwilligers en één keer per jaar proberen we elkaar ook fysiek te ontmoeten.

Dus wil jij

 • Je kennis en ervaring inzetten voor een relevant maatschappelijk doel;
 • Samen werken met betrokken collega’s die elkaar aanvullen, uitdagen en inspireren;
 • Een uitdagende functie op vrijwillige basis, waarin samen veel te bereiken is;
 • De kans om met ons te verder te bouwen aan het fundament van de stichting en haar
  activiteiten.

Sollicitatieprocedure

Herken jij je in dit profiel en ben jij degene die wij zoeken? Dan maken we graag kennis met je! Mail ons dan je CV en korte motivatie naar info@stichtingkinderfeest.nl. Wil je eerst meer informatie over deze vacature? Mail dan naar Pierre van der Gijp, onze interim directeur: pierre@stichtingkinderfeest.nl. Dan neemt hij contact met je op.

Wij kijken uit naar je reactie!