Mijn bedrijf steunt natuurlijk

Kinderen in armoede hebben jouw bedrijf nodig om nog even kind te kunnen zijn
Home » Ik wil helpen! » Als bedrijf

Hoe kan je helpen als bedrijf?

Met jouw bijdrage laten wij een kind weer even kind voelen. Donaties maken het mogelijk om een kinderfeestje te organiseren en daar zijn wij super blij mee. Waar wij ook gelukkig van worden is kennis, ervaring en middelen die onze stichting professionaliseren en ons helpen op het gebied van bijvoorbeeld marketing. Dus heb jij iets in huis waarmee jij onze stichting kan helpen? Laat het ons dan weten en vul snel het contactformulier in.

Business partner

Als business partner bind je je voor langere tijd aan onze organisatie. Het delen van kennis en het beschikbaar stellen van middelen, helpt ons om operationele kosten laag te houden. Op die manier kunnen wij maximaal investeren in het organiseren van onze kinderfeestjes. Je kunt bijvoorbeeld helpen met het beschikbaar stellen van een werkplek, verzorgen van drukwerk, onze personeelsadministratie organiseren, mediacampagnes opzetten, ondersteunen met ICT, printfaciliteiten bieden en ga zo maar door.

Feest partner

Als feestpartner stel jij feestjes beschikbaar, zodat ons aanbod superdivers wordt. Door dit commitment aan te gaan met onze stichting, straal jij uit dat je maatschappelijke initiatieven belangrijk vindt. Hierdoor wordt jouw organisatie ook aantrekkelijker. Via social media en andere kanalen zetten wij jouw organisatie uitgebreid in het zonnetje.

We werken landelijk en daarom trekken we graag op met organisaties die in heel Nederland actief zijn. Zo groeit ons aanbod snel en is het mogelijk om alles landelijk aan te bieden. Doe jij mee en zorg je voor een onvergetelijk dag voor een kind dat het verdient?

Royalty partner

Royalty partners zijn bedrijven die een deel van hun omzet beschikbaar stellen aan een goed doel. Als jij onze royalty partner wordt, mag je rekenen op exposure via onze communicatiekanalen. Denk aan Instagram en LinkedIn. Ben jij eerder royalty partner geweest en zoek je een nieuw partnership, neem dan contact met ons op. Ook als het helemaal nieuw voor je is en je misschien nog vragen hebt. Wij helpen je graag!

Campagne partner

Samen met ons maak je als campagne partner een campagne of doneer je jouw tijd om ons te helpen. Wij kunnen hulp bijvoorbeeld gebruiken bij:

  • Het opzetten van een sterke mediacampagne
  • Het schrijven en verspreiden van persberichten
  • Het maken van een promotiefilmpje
  • Het maken van een boekje met de leukste low budget kinderfeestjes

Neem contact met ons op

Heb je vragen? Of wil je je aanmelden als vrijwilliger?

Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk reactie krijgt.

Velden met een * zijn verplicht

|

“Wij, als Webrixs, zijn trots om ons steentje bij te dragen aan deze stichting. Niet alleen een leuke relatie, maar ook zo belangrijk voor onze kinderen.”

Davey Daemen

Webrixs