Aanvragen kinderfeestje

Home » Aanvragen kinderfeestje

Kinderfeestje aanvragen als hulpverlener

Wij organiseren verjaardagsfeestjes voor kinderen die in armoede opgroeien. Wij kunnen als stichting geen controlerende rol vervullen, vandaar dat wij de aanvragen altijd laten lopen via hulpverleners die professioneel betrokken zijn met het gezin en ook zicht hebben op de financiële situatie.

Lees onderstaande voorwaarden en werkwijze daarom goed door, omdat we alleen aanvragen in behandeling kunnen nemen die voldoen aan die voorwaarden.

Voorwaarden aanvragen kinderfeestje:

  • Vanuit je rol als professional/hulpverlener die betrokken is bij het gezin vraag je het kinderfeestje aan. De organisatie waarin je werkt dient dit te bevestigen.
  • De jarige zit tijdens het verjaardagsfeestje op de basisschool (of bijzonder onderwijs), in groep 2 t/m 8.
  • Bij aanvraag is de jarige over zes tot acht weken jarig.
  • Je fungeert, naast de ouders/opvoeders, als eerste contactpersoon voor het feestje. Zo nodig stemmen wij met je af hoe de overige contacten onderhouden worden.
  • Binnen vijf werkdagen krijg je van ons een ontvangstbericht. Hierin staat ook belangrijke informatie over het vervolgtraject.
  • Als de aanvraag akkoord is starten wij met de organisatie van een passend kinderfeestje.
  • Na het kinderfeestje sturen wij een korte vragenlijst, die we graag ingevuld terug ontvangen. Met jullie feedback kunnen we ons blijven verbeteren.
  • Als je een aanvraag doet, stem je in met onze privacyregels en algemene voorwaarden.

Past de aanvraag voor een kinderfeestje binnen deze voorwaarden? Dan kan je de aanvraag indienen en gaan we aan de slag om een mooi kinderfeestje te organiseren.

Kinderfeestje aanvragen als leerkracht

Voor leerkrachten die een aanvraag willen doen voor een leerling is het niet mogelijk om dat zelf te doen. Leerkrachten kunnen contact leggen met de organisatie die het gezin begeleidt. Hulperlenende instanties kunnen gewezen worden op de mogelijkheid om een dergelijke aanvraag via ons te laten verlopen.

Kinderfeestje aanvragen als ouder

Wij snappen heel goed dat je als ouder ook een kinderfeestje wilt voor je zoon of dochter. Helaas kan je dit niet zelfstandig aanvragen en moet je dit samen doen met hulpverlenende instanties. Heb je als ouder hulp, maar zijn zij nog niet bekend met ons of willen ze deze aanvraag niet voor je doen? Stuur ons dan een mailtje en wij gaan kijken hoe we je kunnen helpen. Jouw hulpverlener mag ons ook altijd even bellen of mailen.

 

Velden met een * zijn verplicht