Stichting Kinderfeest zet zich al sinds 2016 in voor kinderen in Nederland die hun verjaardag niet kunnen vieren. Simpelweg omdat daar thuis echt geen geld voor is. En dat zijn er meer dan we vaak denken; het gaat om een paar honderdduizend kinderen! Stichting Kinderfeest wil daarom groeien, voor die kinderen – en hun ouders. De Jumpsquare Group, moederbedrijf waaronder de Jumpsquare en Jump XL trampolineparken vallen, snapt het belang van het kunnen vieren van je eigen verjaardag, zeker voor kinderen in de basisschool leeftijd. Dagelijks zien zij honderden kinderen genieten in een van hun vele locaties. Het is daarom prachtig mee te kunnen delen dat beide organisaties partners zijn geworden.

Marleen Vonk, voorzitter van Stichting Kinderfeest is enorm blij met die samenwerking: “Het is belangrijk voor een kind om samen met leeftijdsgenoten zijn of haar verjaardag te vieren. Zij zijn op die dag het stralende middelpunt en genieten van hun feestje met de anderen. Dat is een enorm positieve ervaring voor zo’n kind”. Er zijn helaas nog steeds duizenden kinderen in Nederland voor wie dit niet mogelijk is. Daar wil Stichting Kinderfeest graag wat aan doen. Omdat ieder kind zichzelf moet kunnen ontwikkelen tot een jongvolwassene met zelfvertrouwen en zelfwaardering.

Roland van Geest is CEO van de Jumpsquare Group en ziet dagelijks het plezier van de kinderen die in een van de vele indoor trampolineparken hun verjaardag komen vieren. “We zijn helemaal ingesteld op het plezier van kinderen door ze veilig te laten springen en spelen, samen met anderen. We zijn dan ook blij dat we door de samenwerking met Stichting Kinderfeest bijdragen aan hun ambitie om ieder jaar meer dan duizend kinderen een verjaardag te geven die dat anders waarschijnlijk nooit hadden kunnen meemaken”.

Stichting Kinderfeest hoopt op een langdurige samenwerking met Jumpsquare Group en zou natuurlijk graag zien dat nog meer ‘feestaanbieders’ dit voorbeeld gaan volgen. Want ieder kind verdient een verjaardagsfeest!