Dankzij de fantastische samenwerking met Klimbos kunnen we nóg meer kinderen in armoede een onvergetelijke verjaardag bezorgen! Klimbos schenkt gratis feestjes, waardoor deze kinderen ondanks hun moeilijke thuissituatie toch kunnen genieten van een dag vol plezier en avontuur.

Een droom die uitkomt
Voor veel kinderen in armoede is een verjaardagsfeestje een onbereikbare droom. De financiële problemen van hun ouders maken het vaak onmogelijk om een feestje te organiseren. Stichting Kinderfeest zet zich in om deze droom tóch te realiseren. En met de hulp van Klimbos kunnen we nu nog meer impact maken!

Samenwerking voor een betere toekomst
We zijn enorm dankbaar voor de samenwerking met Klimbos. Deze donatie maakt het mogelijk om meer kinderen een onvergetelijke verjaardag te bezorgen. We hopen dat dit een inspiratie is voor andere bedrijven en organisaties om zich ook in te zetten voor deze kwetsbare groep kinderen.

Samen maken we het verschil!