Op 24 augustus is Stichting Kinderfeest 5 jaar geworden. Al duizenden kinderen door heel Nederland zijn de afgelopen 5 jaar door ons verrast.

Maar nu zijn we zelf ook enorm verrast! Avontura B.V. doneert ter gelegenheid van ons jubileum maar liefst 50 compleet verzorgde kinderfeestjes. Deze feestjes mogen door onze stichting worden geboekt op hun locaties door heel Nederland.

Avontura B.V. is onderdeel van de Family Leisure Company dat met 12 indoor speelparadijzen en 6 trampolineparken, verspreid over het land, plezier en avontuur wil bieden aan (jonge) gasten. Avontura, Funzone en Krazy Kangaroo zijn de namen die vallen onder dit concern.

Sabrina van Eck, mede-eigenaar Avontura B.V.:
“We zien zoveel kinderfeestjes bij ons gevierd worden en daardoor heel veel blije gezichten van de kinderen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Dat gun je elk kind! Daarom wilden wij graag deze samenwerking aan gaan en de 50 kinderfeestjes schenken aan deze mooie stichting.”

Quote Renée Kranenberg, Stichting Kinderfeest:
“Wij zijn super blij met dit prachtige verjaardagscadeau. Wat een feest dat we 50 jarigen een feestje mogen aanbieden voor een geweldige middag met hun
vriendjes/vriendinnetjes uit de klas. Samen geven we kinderen die het extra hard verdienen een onvergetelijke verjaardag. En zorgen we ervoor dat ze mee kunnen doen! Een prachtig gebaar van Avontura. Samenwerkingen als deze zijn hartverwarmend.”