Met veel enthousiasme verzorgt PanArt op vrijwillige basis onze social media marketing. Wil jij ook hulp of advies bij jouw online marketing of het wellicht ook uitbesteden? Dan is PanArt ook jouw partner!

Het mooie is dat zij van ieder maandelijks online-marketingpakket afgesloten in dit jubileumjaar gedurende 6 maanden extra uren per maand gaan besteden aan onze marketing activiteiten. Dit is heel belangrijk om nog meer donateurs te bereiken en binnen te halen zodat wij nog meer kinderen een kinderfeestje kunnen geven! 

Op de website van PanArt (www.panart.nl/online-marketingpakketten/) vind je meer informatie over deze online marketingpakketten. Afhankelijk van het gekozen pakket (Starter, Basic of Pro) doneren zij 1 tot 3 uur per maand extra.

Voor een vrijblijvend voorstel neem je contact op via info@panart.nl of via 010 – 506 72 02. Vermeld nog wel even dat het gaat om de actie van Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes.