Aanvragen pretpakket

Home » Aanvragen kinderfeestje » Aanvragen pretpakket

Hoe vraag ik het pretpakket aan?

Het pretpakket is een pakket boordevol leuke spullen dat voor de verjaardag bij de aangemelde jarige thuisbezorgd wordt. Zo krijgen we toch die glimlach op het gezicht en blijft het een feestje om jarig te zijn.

Voor het aanvragen van het pretpakket gelden dezelfde voorwaarden als voor het kinderfeestje.  Lees ze hieronder goed door en vul daarna het formulier in.

Voorwaarden aanvragen pretpakket:

  • Vanuit je rol als professional/hulpverlener die betrokken is bij het gezin vraag je het kinderfeestje aan. De organisatie waarin je werkt dient dit te bevestigen.
  • De jarige zit op de basisschool (of bijzonder onderwijs), in groep 2 t/m 8.
  • Bij aanvraag is de jarige over zes tot acht weken jarig.
  • Binnen vijf werkdagen krijg je van ons een ontvangstmail en een toekenning- of afwijzingsmail. Heb je deze niet gekregen? Neem dan na 5 werkdagen contact met ons op. 
  • Als de aanvraag akkoord is sturen wij een pretpakket op naar de jarige.
  • Als je een aanvraag doet, stem je in met onze privacyregels en algemene voorwaarden.

Ondersteun jij een gezin waarin een kindje bijna jarig is? Wacht dan niet te lang met het aanvragen van het pretpakket, want op = op!

*Het gebruik van de artikelen in het pretpakket is geheel op eigen risico. Wij hebben er zorg voor gedragen om een zo veilig en leuk mogelijk pakket samen te stellen voor het jarige kind en overige kinderen op het feestje.

Velden met een * zijn verplicht